Skip to main content

Arto Nyberg: ”Funmedian kanssa on ollut hyvä tehdä töitä”

Toimittaja ja juontaja Arto Nyberg on tehnyt jo pitkään yhteistyötä tapahtumatoimisto Funmedian kanssa. Nyberg on toiminut Funmedian järjestämissä erilaisissa tapahtumissa juontajana. Kun aikataulu ja sisältö on hyvin suunniteltu, näkyy se myös lopputuloksessa.

Nyberg on ollut Funmedian tapahtumissa juontajana omien sanojensa mukaan epäsäännöllisen säännöllisesti jo useamman vuoden ajan.
– Olen työkseni harrastanut televisio-ohjelmien tekemistä noin 20 vuotta, Nyberg kertoo.

Yhteiset askelmerkit läpi tapahtuman

Aina ennen tapahtumaa käydään yhteisissä palavereissa läpi tapahtuman teema, tulevat vieraat, fasiliteetit sekä tavoitteet. Osapuolet luovat yhdessä tapahtuman teknisen käsikirjoituksen sekä tarkat aikataulut.
– Tämä myös näkyy lopputuloksessa, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, Nyberg toteaa.
– Funmedian kanssa työskennellessä tietää, että kellonajat pitävät ja sisällöstä huolehditaan. Yhteistyö on kaksipuolista – minun on lavalla ollessani hoidettava homma loppuun, Nyberg sanoo.

”Homma on toiminut molemmin puolin”

Yhteistyö Funmedian kanssa on Nybergin mukaan toiminut kitkattomasti. Sovituista asioista on pidetty kiinni ja eteen tulleet tilanteet on aina selvitetty tehokkaasti ilman, että niitä on jääty turhaan ihmettelemään. Yksi syy pitkään yhteistyöhön onkin Nybergin mielestä juuri se, että Funmediaan voi luottaa.
– Funmedian kanssa on ollut hyvä tehdä töitä, koska yhteiset askelmerkit ovat aina tiedossa, Nyberg summaa.
– Homma on toiminut molemmin puolin, hän kiteyttää.

Haastattelun toteuttaja Kokemuksia.fi

Lue lisää asiakaskokemustarinoitamme
kokemuksia.fi/funmedia

 

Taustaa

Kokemuksia.fi:n asiakas- ja yhteistyökokemukset on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. Tarinat perustuvat haastateltavien vapaaehtoisuuteen suositella yritystä muille. Kokemuksia.fi otti selvää, millaista on tehdä Funmedian kanssa töitä ja millaista lisäarvoa he pystyvät antamaan.