Matchmaking on tapaamiskonsepti, jossa tapahtumapäivä täytetään  ennakkoon sovituilla15-30 minuutin tapaamisilla. Tehokkuus on siis uusi musta! Matchmaking tapaamispäivien hyöty perustuu tutustumiseen ennakkoon, jolloin tapaamisessa voidaan puhua tiukkaa asiaa. Matchmaking-tapaamiskonsepti onkin ehdoton apuväline myynnillisiin tapahtumiin tuomaan tehokkuutta kaupantekoon mutta konsepti mahdollistaa myös muun muassa pienemmän volyymin asiantuntija- ja palvelutapaamiset. Miten siis koko homma toimii?

1. JES, SAIT TIEDON KIINNOSTAVASTA TAPAHTUMASTA! PÄÄTÄT OSALLISTUA TAPAHTUMAAN. 

2. ILMOITTAUDUT TAPAHTUMAAN ANTAMALLA TIETOJA MATCHMAKING JÄRJESTELMÄÄN.
Mitä paremman profiilin teet, sitä helpommin erottaudut eduksesi! Tietoja voi ja kannattaakin päivittää myös ilmoittautumisen jälkeen. Meiltä saat vinkit hurmaavan profiilin tekoon! Palvelukonseptiimme kuuluu profiilien ja tahojen laadun tarkastus, jotta osallistujille varmistetaan mahdollisimman laadukas kumppanivalikoima.

Muista blokata ajat, jolloin et ole käytettävissä. Vastapuoli ei näin turhaan pyydä tapaamista näihin ajankohtiin.

3. TÄÄLLÄHÄN ON MUITAKIN! LAADULLISTAT SINULLE EHDOTETUT TAPAAMISKUMPPANIT. 
Järjestelmä ehdottaa sinulle profiilin tietojen perusteella sinulle parhaimmat tapaamiskumppanit. Katso ne läpi ja etsi uusia potentiaalisia tahoja hakutoiminnoilla. Potentiaaleihin on helppo palata, sillä järjestelmä muistaa viimeksi katsotut profiilit.

4. VALITSET TARPEISIISI PARHAITEN SOPIVAT KUMPPANIEHDOKKAAT JA LÄHETÄT HEILLE TAPAAMISKUTSUT. 
Järjestelmä näyttää kummankin osapuolen vapaat tapaamisajat. Valitse sopivin ajankohta ja lähetä tapaamiskutsu. Tee kutsusta henkilökohtainen kirjoittamalla personoitu viesti. Herätä viestillä vastapuolen mielenkiinto! Matchmaking tapahtumissa nopeus on valttia, joten varmista itsellesi parhaimmat tapaamiskumppanit ja tapaamisajat.

5. ODOTAT VASTAPUOLEN REAGOINTIA: HYVÄKSYMINEN, UUDELLEEN KALENTEROINTI TAI HYLKÄÄMINEN.
Mitä jos vastapuoli ei vastaa? Järjestelmään pystyy asettamaan kutsun voimassaololle ehdon esim. 3 päivää. Näiden päivien jälkeen tapaamisajankohta vapautuu täytettäväksi toisella tapaamiselle. Ole siis aktiivinen osallistuja ja seuraa tapahtuman kehittymistä!

6. KALENTERISI ALKAA TÄYTTYÄ TAPAAMISISTA. HIENOA!
Varmista ennakkotutustuminen virtuaalisesti, jolloin pystyt keskittymään olennaiseen kasvokkain tavatessanne. Pidä itsesi vastapuolen mielessä: lähetä viestejä, kysy lisätietoja, tehkää yhdessä tapaamisellenne selkeä agenda jne. Jää mieleen hyvästä asenteestasi!

7. VALMISTAUDUT TAPAAMISIIN. 
Printtaa tapaamiskalenteri ja tapahtumakartta tai tallenna ne sähköisinä muistiin. Halutessasi voi liittää tapaamiset omaan tuttuun sähköiseen kalenteriisi. Katso tapaamiskumppanisi vielä kertaalleen läpi, kirjaa muistiinpanot ja mieti kokonaisuutta kuten pukeutumista, markkinointimateriaaleja jne. Tarkasta sähköpostisi, sillä järjestelmästä lähetetään viimehetken vinkit tapahtumapäivään.

8. TAPAAT KONTAKTISI SOVITUSSA PAIKASSA SOVITTUUN AIKAAN.
Tapaamiskalenterisi kertoo missä sinun pitää olla mihinkin aikaan ja kuinka pitkä tapaamisesi kesto on. Usein tapahtumissa muistutetaan tapaamisten vaihdosta äänimerkillä.

Pidä järjestelmä käytettävissäsi koko tapahtuman ajan tietokoneella, tabletissa tai mobiilissa, sillä muutokset näkyvät järjestelmässä reaaliaikaisesti. Jos siis joudut perumaan tapaamisen, ilmoita siitä vastapuolelle vapauttamalla tapaamisajankohta muiden käyttöön ja lähettämällä henkilökohtainen viesti. Jätät hyvän kuvan itsestäsi ja mahdollistat toisen tapaamisen.

9. TOTEUTAT SOVITUT TOIMET TAPAHTUMAN JÄLKEEN.
On tärkeää, että palaat tapaamisessa sovittuihin asioihin viimeistään sovittuna ajankohtana. Järjestelmä on auki sovitun ajan tapahtuman jälkeen, joten voitte jatkaa keskustelua halutessanne järjestelmässä. Katso osallistujalista vielä kertaalleen läpi löytääksesi mahdollisia potentiaaleja, jotka eivät mahtuneet kalenteriisi ja kerää talteen tärkeät yhteystiedot. Auttoiko tapahtuma tavoitteesi saavuttamisessa? Ilmoittaudu tulevaan tapahtumaan klikkaamalla profiilinpalautuslinkkiä. Tarkastat vain tietosi ja kirjaat päivitykset. Helppoa!

Tarkastathan sähköpostin ja vastaathan palautekyselyymme. Haluamme jatkuvasti kehittyä kaikessa mitä teemme, joten mielipiteelläsi on todella merkitystä! Haluamme tehdä seuraavista tapahtumista aina edellistä parempia.

 

Millainen Matchmaking tapahtuma toteutettiin ? Lue siitä lisää »

Ota yhteyttä:
Riku Tanttu

Managing Director
0400 397 700
riku@funmedia.fi

 

Katso tunnelmia Matchmaking päivästä Matka Workshop Daysta