Skip to main content

Funmedian kanssa työskennellessä esiin nousevat luotettavuus ja ammattitaito

Suomen Yrittäjät järjesti Valtakunnalliset yrittäjäpäivät vuonna 2019 Lahdessa. Kaksipäiväisen tapahtuman puhujia olivat muun muassa ex-jalkapalloilija Jari Litmanen, ST1:n perustaja Mika Anttonen sekä pääministeri Antti Rinne. Tapahtumatoimisto Funmedia oli oleellinen osa koko tapahtuman järjestämistä.

Kumppanusten yhteistyö alkoi vuonna 2017 Joensuun Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä. Lahden yrittäjäpäivät on järjestyksessään kolmas yhteisesti järjestetty tapahtuma.

– Yhteistyö Funmedian kanssa helpottaa tekemistämme, koska mukaan saadaan niin paljon lisäkäsiä. Ja onhan se niin, että kun ammattilaiset ovat tekemässä, niin saadaan poikkeuksetta aikaan parempia tapahtumia, Suomen Yrittäjien kehityspäällikkö Karri Ruuskanen toteaa.

Ennakkoon tekeminen kaiken keskiössä

Lahdessa Funmedia vastasi tapahtuman juoksutuksesta ja ohjelmasuunnittelusta.

– Osa ideoista tulee meiltä ja osa heiltä, minkä jälkeen sparraamme asioista yhdessä. Erityisesti juoksutuksen osalta olemme hyödyntäneet heidän ammattitaitoaan paljon.

Kysyttäessä mikä Yrittäjäpäivien kaltaisen ison tapahtuman järjestämisessä on kaikista tärkeintä, ei vastausta tarvitse pitkään miettiä.

– Ennakkotyö on ehdottomasti kaikista tärkein ja isoin osa. Liikkuvia osia on niin paljon. Kun asiat suunnitellaan valmiiksi ajoissa, niin se näkyy aina lopputuloksessa.

Tapahtumanaikainen tekeminen on se helpoin osuus, Ruuskanen sanoo.

Lupauksista pidetään kiinni

Funmedian tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Ruuskasen mukaan olleet luotettavuus ja ammattiaito.

– Olemme saaneet kaiken tarvittavan ja välillä vähän enemmänkin. Kun jostain sovitaan, niin meillä on varmuus siitä, että se myös onnistuu.

– Meille kaikista tärkeintä kokonaisuudessa on, että yhteistyömme toimii ja asioihin reagoidaan nopeasti, hän päättää.

Haastattelun toteuttaja Kokemuksia.fi

Lue lisää asiakaskokemustarinoitamme
kokemuksia.fi/funmedia

 

Taustaa

Kokemuksia.fi:n asiakaskokemukset on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. Tarinat perustuvat haastateltavien vapaaehtoisuuteen suositella yritystä muille. Kokemuksia.fi otti selvää, millaista on tehdä Funmedian kanssa töitä ja millaista lisäarvoa he pystyvät antamaan.